Povracaj poreza iz Amerike

Za sve  koji su radili  u 2015 u Americi manje od godinu dana, sigurno je da su pretplatili porez, pa imaju pravo na povracaj poreza. Nije toliko komplikovano, postoji nekoliko koraka i postoje specijalizovane agencije za povracaj poreza iz Amerike. Jedna od njih koja ima najniže takse na svoje usluge je optimumtaxagency.com

Povraćaj poreza iz Amerike je načešće vezan za sve učesnike programa Work and Travel.

Šta je potrebno za povraćaj poreza iz Amerike

Izaberite agenciju koja je sertifikovana i ima licencu, mi smo vam već predložili najbolju i najjeftiniju koja se nalazi u Beogradu. Možete pronaći dosta negativnih iskustava za razne agencije u Bigraskoj koje su uzimale ogromne provozije.

Koji su koraci za povrać poreza iz Amerike

Popunite online obrazac koi se nalazi na njihovom sajtu, ili ako vam je jejdnostavnije to možete odraditi u njihovoj kancelariji. Tamo morate potpisati i neku vrstu ugovora i  ovlašćenje agencije da vas zastupaju u procesu povracaja poreza. Od dokumenata koje morate imati su zadnji čekovi isplate od svakog poslodavca od koga ste radili za vreme trajanja vašeg Work and travel programa, W2 obrazac i SSN. NAkon od 3 do 6 meseci, desi se da bude nekada i duže, dobićete svoj povracaj poreza, stiće vam federal i state ček. Na kraju ćete platiti usluge agenciji uz najminimalniju moguću proviziju, što je i cilj rada ove agencije.

Za sve informacije raspitajte se u agenciji, imate i opcije praćenja vašeg poreza i slično. Dobijate kvalitetnu uslugu po najnižoj mogućoj ceni.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *