KAKO PRAVILNO ODABRATI NAKIT ?

Nakit ističe žensku lepotu ali samo ukoliko je pravilno uklopljen uz odevnu kombinaciju i trenutak kada se nosi. Mnoge žene često prave greške prilikom nošenja nakita, pa nam dozvolite da vam ukažemo na njih.

Prstenje možete nositi uz bilo koju odevnu kombinaciju. Naravno, ukoliko je prilika svečana ili je večernji izlazak u pitanju, taj prsten može da bude luksuzniji i glomazniji. U kežual varijantama nosite diskretno prstenje.

Narukvice se najčešće nose kada nosite bluzu sa kratkim ili ¾ rukavima. Tada narukvicom upotpunjujete izgled. Naravno, ukoliko je poslovni sastanak u pitanju, stavite diskretniju narukvicu, ali ako je u pitanju izlazak na otmenom mestu, tada možete staviti masivnije i luksuznije narukvice.

Ogrlice se pre svega stavljaju prilikom odlaska na neku proslavu gde je potreban elegantan izgled. Ogrlica je detalj koji je sam po sebi dovoljan i ne treba je stavljati na garderobu koja je šarena, već isključivo na jednobojne odevne komade.

Mindjuše se mogu nositi u svakom trenutku, ali kaje ćete odabrati, zavisi od njihovog oblika. Za dnevne varijante stavljajte diskretne i neupadljive mindjuše. Masivne viseće mindjuše možete nositi za večernje izlaske ili uz elegantnu toaletu.

Da rezimiramo: Upadljivee komade nakita stavljajte isključivo za posebne svečane prilike, a nežan i suptilan nakit prilikom odlaska na posao, poslovni ručak ili neobaveznu šetnju. Takodje izbegavajte da stavljate puno nakita na sebi. Jedan do dva komada je dovoljno. Ukoliko preterate, više ćete ličiti na novogodišnju jelku nego na otmenu ženu.

Jedno mišljenje na „KAKO PRAVILNO ODABRATI NAKIT ?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *